top of page
gojo-markets-grocery_1920x600px.jpg
Dagligvarebutikk

Vis kundene at du bryr deg med
god hygiene og desinfisering

VIS AT DU TA RENSLIGHET PÅ ALVOR
GOJO GROCERY HÅNDHYGIENEPROGRAM

Fra det øyeblikket kunden går gjennom døren, ser kundene dine etter synlige tegn på at butikken din tar renslighet, kvalitet og sikkerhet på alvor. Renslighet, er et av de viktigste kriterier for kundene når de velger et sted å handle.

 

En kvalitetsbutikk ser verdien av kundenes og de ansattes helse, Gojo har de mest effektive produktene som sikrer at butikken din ikke bare er ren, men at den holder seg ren.

  •  Start ved inngangsdøren med PURELL® eller Advanced Hygienic Hand Rub. Ved å tilby PURELL® Advanced Hygienic Hand Rub and Antimicrobial Wipes til kundene dine, viser du øyeblikkelig at kvalitet, renslighet og kundens shoppingopplevelse er viktig.

  • Sikre dine ansatte med GOJO®-produkter og PURELL®-produkter-de samme produktene som brukes av matvareindustrien. ​​

pic 5-01.png
SKAP TRYGHET MED PURELL

Når en PURELL® håndrens er det første kundene ser ved inngangen til butikken, mottar de en varm velkomst. Det har aldri vært enklere å legge til PURELL® produkter I kassaområdet. Det nye PURELL ES® Everywhere-Systemet er det minste og mest fleksible systemet som er tilgjengelig, og kan plasseres der kunder og ansatte trenger det.

ANSATTES HÅNDHYGIENE

Sørg for at din virksomhet har komplett serie med GOJO® Grønnsertifiserte og antibakterielle håndsåper og PURELL® Avanserte Håndrensemiddel. GOJO tilbyr de mest holdbare og effektive dispenseringssystemene i bransjen, og gir de ansatte alt de trenger for en enkel hverdag.

gojo-mild-foam-soap_700x700px.jpg
gojo-touch-free-foam-soap-dispenser_700x700px.jpg
KUNDENE SETTER PRIS PÅ RENE TOALETTER

Et rent toalett kan gjenspeile den generelle hygienen i butikken, og våre robuste dispenseringssystemer krever mindre vedlikehold og skaper mindre rot. Ved å montere GOJO® skumsåper på toalettene, skaper du en bedre handleopplevelse for kundene dine og oppmuntre til gjentatt besøk.

PURELL® VIDEOS
Laste
thumb.jpg

Hand & Surface hygiene: What you need to know (EN)

thumb (1).jpg

What to look for in a Hand Sanitiser (EN)

thumb (2).jpg

Formulation Without Compromise (EN)

bottom of page