top of page
gojo_markets-cosmetic-1920x600px.jpg
Kosmetikk

Brukervennlige Hånd-Og Overflatedesinfisering for ditt studio eller salong.

GJØR EN VARIG FORSKJELL
GOJO-PROGRAMMET FOR KOSMETIKKINDUSTRIEN

Å øke gjestelojaliteten er en av de smarteste valg et kosmetikkstudio eller frisørsalong kan gjøre. Lojale kunder øker fortjeneste og muntlige anbefalinger. Gjør en varig forskjell med hver kunde.

  • BEGYNN med å plassere PURELL® Advanced Hand Rub i resepsjonsområdene. Kundene setter pris på din omsorg for deres helse og velvære.

  • UTVID til vaskerom og personalområder. Med luksuriøse, miljøvennlige håndsåper som GOJO® skumsåpe og PURELL håndrensemiddel.

  • FULLFØR omsorgen for din ansatte. Teamet ditt setter tilgang til PURELL® håndrensemiddel når de samhandler med gjester, håndterer utstyr eller tar en pause. Å tilby PURELL® håndrensemiddel er en enkel og rimelig måte å vise at du bryr deg om deres velvære.​

pic 7-01.png
PURELL® HÅNDRENSING

PURELL® håndrensende produkter utgjør en stor forskjell. Med PURELL® gjenkjenner kunder og gjester ditt engasjement for deres helse og velvære. Ved å tilby PURELL® produkter i resepsjon, arbeidsområder og oppholdsrom, gir du kundene trygghet og viser at du bryr deg.

PURELL® ANTIMIKROBIELLE VÅTSERVIETTER PERFEKT FOR OVERFLATESANERING

Skap et positivt og varig inntrykk ved å tilby PURELL® kontraindicated Antimicrobial Wipes, som eliminerer en rekke organismer, bakterier og sopp og er egnet for bruk på flater med matkontakt og ikke-porøse overflater, for eksempel skrivebord og møterom.

purell_antimicrobial-wipes_700x700px.jpg
PURELL® VIDEOS
Laste
thumb.jpg

Hand & Surface hygiene: What you need to know (EN)

thumb (1).jpg

What to look for in a Hand Sanitiser (EN)

thumb (2).jpg

Formulation Without Compromise (EN)

bottom of page