top of page
header-image-altenpflege-hygiene_02.jpg
Omsorgsboliger

GOJO® produkter hjelper deg med å sikre god helse og velvære på din institusjon.

BEDRE HÅNDHYGIENE, FÆRRE INFEKSJONER

I over 65 år har GOJO vært i forkant innen infeksjonskontroll og hudpleie vitenskapen. Vi er leverandøren som hjelper deg med god håndhygiene, redusere infeksjoner og forbedre pasientensikkerheten. Vi tilbyr et bredt spekter av vitenskapsbaserte løsninger for å øke overholdelsen av håndhygiene, inkludert vare rerevolusjonerende, formuleringer i våre PURELL® produkter. Smarte, brukervennlige dispense og løsninger tilpasset ditt behov.

pic-01.png
Vitenskapelig Bevist Formuleringer

Som et selskap dedikert til vitenskapen om hudpleie, vet vi hvor viktig det er at formuleringene våre gir avansert bakteridesinfisering, forbedret hudhelse og bedre hudfølelse.

Som et selskap dedikert til vitenskapen om hudpleie, vet vi hvor viktig det er at formuleringene våre gir en avansert bakteriedesinfeksjon, forbedret hudhelse og tar vare på huden.Våre PURELL® produkter innen Håndrensere gir enestående bakteriedesinfeksjon med kun 1,1 ml produkt. Slik opprettholder du hudens helse, og produktene er omfattende testet for å sikre helse og sikkerhet for ansatte, pasienter og besøkende.

Alltid Innen Rekkevidde

GOJO dispensersytem er brukervennlig, berøringsfri dispensering. Verdens Helseorganisasjon (WHO) anbefaler å plassere såper og desinfiseringsmidler på viktige steder, som inn-og utganger, pasientområder og toaletter.
GOJO tilbyr toppmoderne dispensere designet for helsepersonell, som beviselig forbedrer håndhygiene.

Dispensingsystems-700x700px.jpg
PURELL® VIDEOS
Laste
thumb.jpg

Hand & Surface hygiene: What you need to know (EN)

thumb (1).jpg

What to look for in a Hand Sanitiser (EN)

thumb (2).jpg

Formulation Without Compromise (EN)

bottom of page