top of page
gojo-markets-hotels-restaurants-1920x600px.jpg
Gjestfrihet og fritid

En ren hotellopplevelse gir
gjester igjen og igjen

GJØR EN VARIG FORSKJELL
GOJO PROGRAM FOR HOTELL OG RESTAURANT

Å øke gjestelojaliteten kan være den smarteste forretningsinvesteringen et hotell kan gjøre. Lojale kunder gir økende og gjentagende fortjeneste fra gjentatte opphold og anbefaling. Gjør en varig forskjell med hver gjest.

GOJO har en omfattende håndhygieneløsning for alle områder innen hotell og restaurant. Basert på innsikt og forskning med fagfolk fra hotell og restaurant næringen. Gjenspeiles det vi har lært, vårt håndhygieneprogram.

  • START med PURELL® på hvert rom. Gjestene vil elske det og huske omtanke lenge etter at de har sjekket ut.

  • UTVID til fellesarealer. En enkelt tur til buffeen eller vaskerommet kan påvirke inntrykk om hele hotellet. Luksuriøse, miljømessige foretrukne håndsåper som GOJO® skumsåpe og PURELL håndrenser er designet for å forenkle vedlikeholdsrutinen og utvide gjestenes kvalitetsopplevelse.

  • FULLFØR omsorgen for ditt personale. Dine ansatte vil setter pris på PURELL hånddesinfeksjon når de samhandler med gjester, håndterer penger eller tar en pause. Å tilby PURELL hånddesinfeksjon er en enkel og rimelig måte å vise at du bryr deg om deres velvære på.

​​

pic 4-01.png
PRAKTISKE, EFFEKTIVE PRODUKTER

GOJO neste generasjons dispensere setter standarden for kvalitet. Med førsteklasses berøringsfrie dispensere på førsteklasses steder, gjestene føler seg trygge og kjenner ditt engasjement for hygiene under hele oppholdet. Våre dispensere er pålitelige, enkle å bruke og miljøvennlige, og enkel påfylling. Med refill forhindrer  du forurensning, i motsetning til påfyllbare bulksåpebeholdere.

KOSMETIKK PÅ ROMMET LAGET I FRANKRIKE

PREVENS PARIS Dispenseringssystemer og luksuriøse kosmetiske 3-i-1 hår -, kropps-og håndformler laget i Frankrike vil forbedre ethvert gjestebad. Våre attraktive moderne dispensere er enkle å vedlikeholde, svært pålitelige og en kostnadseffektiv måte å tilby gjestene dine en spa-lignende følelse på hotellet ditt.

prevens-paris-soap-dispenser-hotel-700x700px.jpg
PURELL® VIDEOS
Laste
thumb (10).jpg

PURELL Surface Sanitising Wipes & Spray (EN)

thumb.jpg

Hand & Surface hygiene: What you need to know (EN)

thumb (1).jpg

What to look for in a Hand Sanitiser (EN)

thumb (2).jpg

Formulation Without Compromise (EN)

thumb (4).jpg

Hand Hygiene Checklist for the Food Service sector (EN)

thumb (3).jpg

Perfect Placement Guide for the food service sector (EN)

thumb (2).jpg

Hand Hygiene Poster for the food service sector (EN)

thumb.jpg

GOJO® Hand & Surface Hygiene Solutions for Hotels (EN)

bottom of page