top of page
gojo_markets-fitness-wellness-1920x600px.jpg
Helse og Trening

Hygiene gjør en
inntrykk på medlemmene dine.

GJØR EN FORSKJELL
GOJO® PROGRAM FOR TRENINGS-OG HELSESTUDIO

Absolutt renslighet kan være en av de smarteste forretningsinvesteringene et treningsstudio eller velværeanlegg kan gjøre.

  • Lojale kunder øker fortjenesten fra gjentatte besøk og gir gode anbefalinger. 

  • START med PURELL® på hvert rom. Gjestene vil elske det og huske omtanke lenge etter at de har sjekket ut.

  • UTVID til fellesarealer. En enkelt tur til buffeen eller vaskerommet kan påvirke inntrykk om hele hotellet. Luksuriøse, miljømessige foretrukne håndsåper som GOJO® skumsåpe og PURELL håndrenser er designet for å forenkle vedlikeholdsrutinen og utvide gjestenes kvalitetsopplevelse.

  • FULLFØR omsorgen for ditt personale. Dine ansatte vil setter pris på PURELL hånddesinfeksjon når de samhandler med gjester, håndterer penger eller tar en pause. Å tilby PURELL hånddesinfeksjon er en enkel og rimelig måte å vise at du bryr deg om deres velvære på.

pic 10-01.png
PURELL® HÅNDRENSING

PURELL® håndrensende produkter utgjør en stor forskjell. Med PURELL® gjenkjenner kunder og gjester ditt engasjement for deres helse og velvære. Ved å tilby PURELL® produkter i resepsjon, arbeidsområder og oppholdsrom, gir du kundene trygghet og viser at du bryr deg.

PURELL® ANTIMIKROBIELLE VÅTSERVIETTER PERFEKT FOR OVERFLATESANERING

Skap et positivt og varig inntrykk ved å tilby PURELL® kontraindicated Antimicrobial Wipes, som eliminerer en rekke organismer, bakterier og sopp og er egnet for bruk på flater med matkontakt og ikke-porøse overflater, for eksempel skrivebord og møterom.

purell_antimicrobial-wipes_700x700px.jpg
PURELL® VIDEOS
Laste
thumb.jpg

Hand & Surface hygiene: What you need to know (EN)

thumb (1).jpg

What to look for in a Hand Sanitiser (EN)

thumb (2).jpg

Formulation Without Compromise (EN)

bottom of page