top of page

Fraktbetingelser

Frakt


Vi sender varer med Post og Schenker. Post leverer med MyPack Collect til utleveringssted til privatpersoner og mellom 08.00-16.00 til bedrifter. Det er viktig at vi får oppgitt riktig telefonnummer, epost og gateadresse. Post godtar ikke postboksadresse.Normal frakttid er 2-4 dager avhengig av hvor du bor.

Frakt beregnes ut fra vekt og størelse


Frakt ved reklamasjoner


Krisko as dekker returfrakt ved reklamasjoner. Reklamasjoner skal være avtalt og returtransport lapp fås fra Krisko AS, retur registreres og avtales med kundeservice på mail post@wenaas.no eller telefon 23 14 20 00.

 

Skade på varen, eller mangelfull vare


Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved levering, må du snarest ta kontakt med oss på krisko@.no eller 23 14 20 00.

 

Oppdager du en transportskade først når du åpner emballasjen må du snarest ta denne med til det lokale postkontor for å fylle ut standard skadeskjema.

 

Har vi sendt deg en mangelfull eller feilaktig vare skal den omgående returneres i originalemballasjen. Gi oss beskjed så snart som mulig og vi sørger for returfrakt. Du taper din rett til å gjøre mangelen gjeldende dersom du ikke gir melding til oss om mangelen innen rimelig tid etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen. Dette meldes til krisko@krisko.no. For øvrig setter kjøpsloven en ytre grense for å påberope seg en mangel.

 

Angrerett


Angrerettloven gir forbruker en ubetinget rett til å gå fra avtalen (angrerett) ved å melde fra til selger innen 14 dager etter at forbrukeren mottok hele varen og opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Returfrakt dekkes av kjøper.

bottom of page