top of page
startseite-slider-3-green-washroom_1920x600px.jpg
GOJO BÆREKRAFT
HVA BETYDER MEST

Vi er forpliktet til å skape et sunt miljø for alle. Det er en del av hvem vi er og hva vi gjør hver dag. GOJO-formålet med å redde liv og gjøre livet bedre gjennom velværeløsninger driver hver beslutning vi tar, fra produktene vi leverer, til måtene vi jobber på.

Bærekraft er en del av arven vår, så vel som vår forpliktelse til fremtiden. Omsorg for verdens velvære gjennomsyrer alt vi gjør, og våre bærekraftige løsninger er bare begynnelsen. Vi har tatt store skritt for å sikre at vår innvirkning er positiv.

ENGASJEMENT OG FREMGANG

Bærekraft er et imperativ for GOJO-formålet:  "Redde liv og gjøre livet bedre gjennom velværeløsninger."  Ettersom vi har jobbet for å møte utfordringen med dette imperativet, har vi lært at det som trengs og forventes av våre kunder og andre interessenter hele tiden utvikler seg. Denne bevisstheten driver GOJO til å fortsette å skape større sosial, miljømessig og økonomisk bærekraftig verdi. Vi skaper nye kilder til bærekraftig verdi for våre kunder ved å dyrke partnerskap, innovere i våre løsninger og våre prosesser, og øke åpenheten i kommunikasjonen vår.

poster-01.png
EU-miljømerket

EU Ecolabel er et frivillig program, etablert i 1992 for å oppmuntre bedrifter til å markedsføre produkter og tjenester som er snillere mot miljøet.

EU-miljømerket er det offisielle miljømerket i Storbritannia og EU. GOJO (r) Mild Foam Hand Wash Fragrance Free ble vurdert mot konkurrerende såper og er en av få som har blitt tildelt en EU Ecolabel-lisens og æren av å bære blomsterikonet.

RETNINGSLINJER OG STYRING

Fra produkter til mennesker, vi jobber hele tiden for å drive kontinuerlig forbedring. Vi inkorporerer bærekraft i alt vi gjør gjennom GOJO Sustainable Ways of Working (SWOW), som beskriver GOJO-tilnærmingen til å endre måten vi tenker og jobber på, og den er dypt forankret i hvem vi er som selskap.
Se hva som gjør GOJO til en bærekraftsleder, og lær verdiene vi lever hver dag.

BÆREKRAFTIGE MÅTER Å ARBEIDE

Sustainable Ways of Working (SWOWSM) er vår unike tilnærming for å integrere bærekraft i alt vi gjør. Med SWOW evaluerer GOJO-teammedlemmer de sosiale, miljømessige og økonomiske konsekvensene av beslutninger og det daglige arbeidet, og gjør forbedringer deretter. Denne gjennomtenkte vurderingen resulterer i nye kilder til verdi for både GOJO og våre interessenter, inkludert alle de vi berører og miljøet.
Det er fem kjerneprinsipper som gjør at SWOW fungerer så bra:

 

Ledelse og læring

Vi dedikerer oss til å lede vår industri innen bærekraftig praksis og løsninger, samtidig som vi kontinuerlig utvider vår kunnskap og forpliktelse til å finne bedre. Vi er dedikert til å lede hudpleiekategorien for å fremme helse og sikkerhet til mennesker samtidig som vi beskytter miljøet. Vi gjør vårt beste innenfor den nåværende virkeligheten i endring, og vi innoverer for å gå foran.

 

Proaktiv kontinuerlig forbedring

Bærekraftige måter å arbeide på betyr å etablere måter å tenke og arbeide på som driver fremgang i dag, samtidig som man tar hensyn til fremtidige generasjoners behov. Vi vurderer livssyklusprinsipper for å informere beslutninger og streber etter å forutsi og proaktivt administrere virkningene av våre handlinger. Vi sporer, forbedrer, måler og kommuniserer hele tiden resultatene våre.

 

Økonomisk ansvar

Vi bruker god dømmekraft, integritet og kreativitet for å ta fornuftige økonomiske beslutninger som genererer avkastning på investeringen for selskapet og interessenter.

 

Miljøledelse og overholdelse

GOJO-anlegg og operasjoner overholder alle gjeldende myndighetskrav. Vi etablerer og vedlikeholder hensiktsmessige miljøstyringsprosedyrer og forurensningsforebyggende tiltak for arten av vår virksomhet, samtidig som vi identifiserer og håndterer miljørisiko på en ansvarlig måte. Fornuftig og ansvarlig miljøledelse er et mål for hver GOJO-ansatt. Våre ansatte forventes å være kjent med og praktisere bærekraftige måter å arbeide på.

 

Interessentsamarbeid

Hos GOJO lytter vi til våre interessenter og engasjerer oss målrettet i meningsfull dialog for å fremme bærekraftsmål. Vi søker relasjoner med et komplett spekter av interessenter for å skape tilknytning, oppnå banebrytende resultater og redusere risiko. Gjennom interessentsamarbeid finner vi felles grunnlag og skaper vinn-vinn-situasjoner.

GOJO BÆREKRAFTSRAPPORT

Redde liv og gjør livet bedre gjennom velværeløsninger.

Det er vårt formål; det er hvem vi er

Vårt formål inspirerer vårt dype engasjement for bærekraft. Vi ser en enorm mulighet til å koble mennesker med bedre helse for en tryggere, lysere fremtid og en bedre verden – dette er det som betyr mest.
Å leve vårt formål lar oss ha en positiv innvirkning på folkehelsen og verden vi lever i, hver eneste dag. Det driver oss til å finne nye måter å skape bærekraftig verdi gjennom innovative løsninger – løsninger som gir sosial, miljømessig og økonomisk verdi for alle GOJO-interessenter. Det er grunnen til at vi fremmer våre 2020 bærekraftige verdistrategier og -mål for å gjøre enda større fremgang innen 2020.

thumb (20).jpg

GOJO 2019 Sustainibility Report

bottom of page